Ervaren Haar volgt Robbemond op bij Jong AZ

Reacties

Martin Haar krijgt de leiding over de beloftenploeg van AZ. Denny Landzaat wordt de rechterhand van de nieuwe hoofdtrainer.

Ervaren Haar volgt Robbemond op bij Jong AZ

Haar fungeerde het voorbije seizoen als specialistentrainer bij de club van coach John van den Brom. De oud-speler van AZ functioneerde tussen 2001 en 2014 voornamelijk als assistent-trainer in Alkmaar en nam twee keer tijdelijk het stokje over van een vertrokken hoofdtrainer.  Hij volgt de naar FC Oss vertrokken Reinier Robbemond op. Haar blijft tevens actief als specialistentrainer.

De ervaren clubman krijgt assistentie van Landzaat. Laatstgenoemde beschikt nog niet over het vereiste diploma en loopt formeel stage. De voormalige international maakt sinds vorige zomer deel uit van de technische staf van de Alkmaarders.

Haar toont zich op de clubwebsite tevreden met zijn nieuwe rol: 'Ik vind het een mooie uitdaging om onze beste talenten klaar te stomen voor hun stap naar het stadion. In Jong AZ spelen veel jongens die er goed op staan bij de technische verantwoordelijken en onze scouting. Daarnaast verheug ik me om de samenwerking met Denny Landzaat. Eerst had ik hem als speler onder mijn hoede, nu mogen we samen als trainer aan de gang.'

Bekijk hier al onze video's
  • Meer over

  • AZ
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.