Eriksen praat nu ook zelf met Tottenham Hotspur

Christian Eriksen is met Tottenham Hotspur in gesprek over een transfer. De middenvelder van Ajax wordt al lang gevolgd door de Londense club, die zich woensdag met een verhoogd bod in Amsterdam meldde.

Eriksen praat nu ook zelf met Tottenham Hotspur

Waar aanvankelijk een flink gat lag tussen vraag en aanbod, was het verhoogde bod van Spurs voldoende aanleiding voor de twee clubs om te onderhandelen. Tottenham-voorzitter Daniel Levy was vandaag in Amsterdam.

Nu de clubs een akkoord naderen komt Eriksen zelf ook in beeld. De Deense international staat nog tot medio 2014 onder contract in Amsterdam. Eerder wimpelde hij belangstelling van Zenit Sint-Petersburg en Bayer Leverkusen af. Voor Tottenham zou hij wel open staan.

Tottenham hoopte vorige week nog Willian te kopen van FC Anzhi, maar de Braziliaanse aanvallende middenvelder koos op het laatste moment voor Chelsea. Met de aanstaande verkoop van Gareth Bale aan Real Madrid is er voldoende geld bij Spurs om andere spelers aan te trekken.

Mocht Eriksen vertrekken, dan is de kans groot dat Lerin Duarte nog voor 2 september van Heracles Almelo overkomt als vervanger van de 21-jarige Deen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen