Ajax wacht hectische laatste week op transfermarkt

De directie van Ajax maakt zich op voor de laatste dagen van de transfermarkt, die komende maandagnacht sluit. Het zal hectisch worden in Amsterdam, want voor zowel Toby Alderweireld als Christian Eriksen is serieuze interesse. De contracten van het duo lopen volgend jaar af.

Ajax wacht hectische laatste week op transfermarkt

Atlético Madrid bracht afgelopen weekeinde een eerste bod uit op Alderweireld, maar dat was voor de Amsterdammers niet hoog genoeg. De Spaanse club hoopt deze week alsnog tot een akkoord met Ajax te komen.

Tottenham Hotspur heeft hernieuwde belangstelling voor Eriksen. De club van voormalig Ajax-verdediger Jan Vertonghen hoopte vorige week Willian te kopen van FC Anzhi, maar de Braziliaanse aanvallende middenvelder koos voor Chelsea.

Eyong Enoh is in onderhandeling met Olympiakos Piraeus over een transfer. Ook Crystal Palace aast op de Kameroense international. Het contract van Enoh in Amsterdam loopt tot medio 2015, maar hij komt niet meer voor in de plannen van trainer Frank de Boer.

Mocht het gat tussen vraag en aanbod tussen Ajax en Tottenham over de verkoopprijs van Eriksen worden gedicht, dan is de kans groot dat Lerin Duarte nog voor 2 september van Heracles Almelo overkomt als vervanger van de 21-jarige Deen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen