Eretitel voor Chery bij Queens Park Rangers

Reacties

Tjaronn Chery is in de prijzen gevallen bij Queens Park Rangers. De in de zomer van 2015 van FC Groningen overgekomen middenvelder werd door de selectie van de nummer dertien van het Championship uitgeroepen tot Speler van het Seizoen.

Eretitel voor Chery bij Queens Park Rangers

Chery kwam dit seizoen in 38 competitieduels tot tien treffers. De middenvelder werd ook door de jeugdafdeling van de supportersvereniging tot de beste speler verkozen. De volwassen fans kozen evenwel voor Grant Hall.

Bij QPR, dat onder leiding staat van Jerrel Hasselbaink, heeft de voor ruim drie miljoen gekochte middenvelder nog een contract tot medio 2018.

De 27-jarige Chery, die dit seizoen geen trek had in een vertrek naar het Maccabi Tel Aviv van trainer Peter Bosz, heeft een duidelijke doelstelling voor volgend seizoen. 'Het is mijn ambitie om in de Premier League te spelen en ik denk dat mij dat gaat lukken met QPR. Als ik blijf spelen zoals ik nu doe en mijn goals blijf maken, weet ik dat ik belangrijk kan zijn voor deze ploeg. Volgend seizoen kunnen we promoveren', vertelde hij eerder.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.