'Er is een overvloed aan toptalent bij Tottenham Hotspur'

Reacties

Mauricio Pochettino vindt het een eer dat Tottenham Hotspur hem heeft benoemd tot manager. Hij belooft de fans aanvallend voetbal en successen.

'Er is een overvloed aan toptalent bij Tottenham Hotspur'

'Dit is een club met een enorme historie en prestige, ik ben vereerd dat mij de gelegenheid gegeven wordt om hier manager te zijn', reageerde Pochettino op zijn aanstelling. 'Er is een overvloed aan toptalent bij deze club en ik kijk ernaar uit om te beginnen met mijn werk hier.'

'Tottenham Hotspur heeft een enorme aanhang over de hele wereld en ik heb grote bewondering voor de passie die de fans tonen voor dit team', vervolgde Pochettino. 'We zijn vastbesloten om de supporters het soort aanvallend voetbal en succes te geven waar ze allemaal naar smachten.'

De 42-jarige Argentijn neemt Jesús Pérez (assistent), Miguel D'Agostino (trainer) en Toni Jiménez (keeperstrainer) mee. Bij zowel Southampton als Espanyol, waar hij zijn tranersloopbaan startte, werkte Pochettino samen met het drietal.

Bekijk wekelijks prachtige fotoseries op VI Premium. Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.