'Kassa Tottenham rinkelt door CL-winst Real Madrid'

Reacties

Ook in Noord-Londen is naar verluidt gevierd dat Real Madrid zaterdag ten koste van Atlético Madrid de Champions League won. Tottenham Hotspur ontvangt daardoor volgens verschillende Engelse media 25 miljoen euro.

'Kassa Tottenham rinkelt door CL-winst Real Madrid'

Bij de transfers van Luka Modric (2012) en Gareth Bale (2013) naar Madrid zou Tottenham hebben bedongen dat er een bonus werd uitgekeerd als zij met Real het kampioenenbal wonnen. In totaal gaat het om ruim 25 miljoen euro, die bovenop de 140 miljoen euro komt die de Noord-Londense club al aan afkoopsommen ontving voor het duo.

Daarmee doet Tottenham uitstekende zaken en is Bale helemaal de duurste voetballer ooit. Afgelopen zomer verkaste de Welshman voor liefst honderd miljoen euro naar Real, dat nu nog 18,5 miljoen euro extra overmaakt. De linkspoot kende uitstekend eerste seizoen bij De Koninklijke. Namens de Madrilenen scoorde hij 22 keer in 44 wedstrijden en won hij de Copa del Rey en de Champions League.

Lees alles van Knipping & Van Duren: probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.