Engelse bond wil Sagna straffen voor Instagram-post

Reacties

Een post op Instagram komt Bacary Sagna waarschijnlijk op een straf van de Engelse bond te staan. De FA heeft de 33-jarige verdediger van Manchester City aangeklaagd omdat hij scheidsrechter Lee Mason in diskrediet zou hebben gebracht.

Engelse bond wil Sagna straffen voor Instagram-post

Mason stuurde in het competitieduel met Burnley op 2 januari City-middenvelder Fernandinho van het veld met een rode kaart, tot woede van de voltallige ploeg van manager Pep Guardiola. De FA schorste de Braziliaan eerder al voor vier duels, nadat het beroep tegen zijn rode kaart was afgewezen. Nu dreigt ook voor Sagna een straf.

De Franse rechtsback plaatste na afloop van de met 3-2 gewonnen een wedstrijd een bericht op Instagram begeleid met de tekst '10 tegen 12'. Sagna verwijderde de post later en bood dinsdag bij het afleggen van een verklaring zijn excuses aan bij de Engelse bond, maar die vindt na onderzoek desondanks dat de integriteit van Mason in twijfel is gebracht door de uiting op social media.

Terry
In welke sanctie dat voor Sagna resulteert, moet nog blijken. John Terry weet al wel wat de gevolgen zijn van de rode kaart die hij kreeg bij zijn rentree in het FA Cup-duel met Peterborough (4-1). De 36-jarige verdediger van Chelsea is voor één wedstrijd geschorst. The Blues waren tevergeefs in beroep gegaan tegen de rode kaart. Terry mist het competitieduel met Leicester City.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.