El Ghazi benadrukt: 'Verstandhouding met De Boer is goed'

Reacties

Ajax-aanvaller Anwar El Ghazi heeft via Twitter gereageerd op zijn vermeend slechte relatie met trainer Frank de Boer. Volgens de twintigjarige aanvaller is daar niets van waar.

El Ghazi benadrukt: 'Verstandhouding met De Boer is goed'

In de media waren zinspelingen gemaakt op een slechte verstandhouding. De aanvaller zou het er moeilijk mee hebben dat hij niet langer basisspeler is bij de koploper.

Op Twitter gaat El Ghazi in op de ophef. Volgens de elfvoudig doelpuntenmaker wordt er louter geprobeerd onrust te zaaien.

El Ghazi was in het laatste duel van Ajax juist nog belangrijk. Met een assist had hij als invaller een direct aandeel in het enige doelpunt op bezoek bij SC Cambuur. Davy Klaassen tekende met een kopbal voor die 0-1.

In totaal kwam El Ghazi dit seizoen tot 24 competitieduels. De twintigjarige flankspeler startte uitermate voortvarend aan het seizoen. Medio oktober stond hij al op acht treffers. De laatste weken kiest De Boer voor Lasse Schöne als rechtsbuiten.

Na het duel met Cambuur complimenteerde De Boer El Ghazi nog vanwege zijn instelling. De aanvaller erkende toen het moeilijk te hebben met zijn reserverol, maar stelde begrip op te kunnen brengen voor zijn trainer.

Met Ajax ligt El Ghazi op titelkoers. Komende zondag ontvangen de Amsterdammers FC Utrecht. Dat is een van de laatste vier wedstrijden waarin Ajax een voorsprong van twee punten (en een beter doelsaldo) verdedigt op PSV.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.