Eerste Manchester City-spelers arriveren bij NAC

Reacties

NAC Breda verwelkomt zondag de eerste twee spelers van Manchester City, de club waarmee de Brabantse Jupiler League-club onlangs een samenwerkingsverband startte. Het betreft Ashley Smith-Brown en Thomas Agyepong (foto).

Eerste Manchester City-spelers arriveren bij NAC

Laatstgenoemde was vorig seizoen op huurbasis actief voor FC Twente. Op korte termijn verwacht NAC nog twee spelers van Manchester City aan te trekken op huurbasis. Een van hen is mogelijk George Glendon, die eerst op proef komt.

'Glendon komt voor een uitwisselingsprogramma een aantal weken met ons meetrainen. Tosin Adarabioyo komt niet trainen bij ons. Hij gaat met Manchester City mee op trainingskamp', laat technisch directeur Hans Smulders van NAC weten aan Voetbal International.

Zeker is dat Enes Ünal, eveneens eigendom van City, dit seizoen niet meer de geel/zwarte clubkleuren verdedigt. NAC had de spits graag langer zien blijven, maar de Engelse club wil hem liever stallen bij een club in de Eredivisie. Er bestaat de nodige interesse voor de aanvaller.

Zijn opvolger in de punt van de aanval, de van Lokeren afkomstige Cyriel Dessers, was gisteren bij zijn officieuze debuut namens de Bredase club tegen de Zundertse selectie goed voor de helft van de doelpuntenproductie (0-4).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.