NAC Breda huurt doelman Brondeel voor twee seizoenen

Reacties

NAC Breda heeft zich versterkt met Jorn Brondeel. De bijna 23-jarige doelverdediger wordt voor de duur van twee seizoenen gehuurd van Lierse SK.

NAC Breda huurt doelman Brondeel voor twee seizoenen

'Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Jorn al flink wat ervaring onder de lat in het Belgisch betaald voetbal. Hij heeft bij Antwerp en Lierse bewezen dat hij een betrouwbare en zeer getalenteerde goalie is', vertelt technisch manager Hans Smulders op de website van NAC Breda.

'Bij beide clubs wist hij heel snel het vertrouwen te winnen van de technische staf en betaalde hij dit dubbel en dwars terug. Ik weet zeker dat hij bij NAC de volgende stap kan zetten en ook in deze entourage kan excelleren.'

Brondeel keepte afgelopen seizoen in totaal 34 wedstrijden, verdeeld over duels op het Belgische tweede niveau en in de strijd om de Croky Cup, het Belgische bekertoernooi. 'Toen ik hoorde van de interesse van NAC was ik direct gecharmeerd. Allereerst vanwege de uitdaging om NAC terug te brengen naar de Eredivisie, maar ook omdat ik voel dat deze stap goed is voor mijn persoonlijke ontwikkeling', zegt de Belg.

NAC Breda zocht een nieuwe doelman na het afscheid van Jelle ten Rouwelaar, die sinds het seizoen 2007/08 als eerste keeper fungeerde bij de club.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.