Eén treffer is voor Schalke genoeg in Stuttgart

Reacties

VfB Stuttgart blijft ook puntloos na het bezoek van Schalke 04, dat voor het succes dank was verschuldigd aan de uitblinkende keeper Ralf Fährmann (0-1).

Eén treffer is voor Schalke genoeg in Stuttgart

Schalke begon na twee zeges op rij als favoriet aan de wedstrijd tegen Stuttgart, dat dit seizoen nog wacht op het eerste succes. Maar het was de thuisploeg die de eerste helft het betere van het spel had en ook de beste kansen. Ze waren echter niet besteed aan Die Schwaben, die steeds doelman Fährmann op hun weg vonden.

Acht minuten na rust volgde de koude douche voor Stuttgart. Na balverlies van Alexandru Maxim verstuurde Johannes Geis een dieptebal op Leroy Sané, die Schalke met een bekeken schot op voorsprong zette. Die Königsblauen kwamen ondanks pogingen van onder anderen Klaas-Jan Huntelaar niet verder dan die ene treffer.

Het bleek niettemin genoeg voor de overwinning, want Stuttgart slaagde er maar niet in Fährmann te passeren. Schalke is nu de nummer vier in de Bundesliga, waarin Stuttgart alleen door iets betere doelcijfers dan Borussia Mönchengladbach geen hekkensluiter is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.