Duel scorende Van Persie gestaakt na bizar incident

Reacties

Fenerbahçe leek in de jacht op koploper Besiktas een belangrijke overwinning te boeken, maar de wedstrijd tegen Trabzonspor werd in de extra speeltijd gestaakt na een krankzinnig incident. Een supporter van de thuisploeg kwam het veld op en ging een assistent-scheidsrechter te lijf.

Duel scorende Van Persie gestaakt na bizar incident

Besiktas verspeelde zaterdag punten bij Akhisar Belediyespor (3-3) en dus lagen er voor Fenerbahçe kansen om in te lopen op de koploper van de Süper Lig. Door doelpunten van Alper Potuk en Volkan Sen zat de ploeg van trainer Vitor Pereira binnen een half uur al op rozen. Nani tekende in de tweede helft vervolgens voor de 0-3. Daarna was het de beurt aan Van Persie, die in de basis begon bij de Turkse nummer twee. De Rotterdammer legde aan voor een vrije trap vanaf de hoek van het strafschopgebied en zag de bal na geklungel van doelman Onur Kivrak in het doel belanden.

Het was al het derde duel op rij dat Van Persie scoort voor Fener. In de competitiewedstrijd tegen Mersin vorige week zaterdag (4-1 winst) was de spits goed voor een doelpunt en een assist, waarna hij midweeks tegen Konyaspor in het bekertoernooi ook trefzeker was. In alle competities staat de Nederlander nu op twaalf doelpunten in 39 duels dit seizoen.

Een wisselspeler van Trabzonspor reageert emotioneel de misdragingen van de supporters, die ook stoeltjes het veld op gooiden.
Een wisselspeler van Trabzonspor reageert emotioneel de misdragingen van de supporters, die ook stoeltjes het veld op gooiden.

In de extra speeltijd van het duel in Trabzon, kwam een supporter van Trabzonspor het veld op om een assistent-scheidsrechter aan te vallen. Zijn schandalige actie dwong scheidsrechter Bülent Yildirim om het duel te staken. Bekijk hieronder de beelden van het incident.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.