Duel met Feyenoord niet bepalend voor Garcia

Reacties

Ook als AS Roma morgen door Feyenoord wordt uitgeschakeld in de Europa League, hoeft trainer Rudi Garcia niet voor zijn baan te vrezen. Dat zegt voorzitter James Pallotta.

Duel met Feyenoord niet bepalend voor Garcia

Garcia is onder vuur komen liggen door de slechte resultaten na de jaarwisseling. Door een serie remises is Roma het zicht op koploper Juventus kwijt. Ook werd de club uitgeschakeld in het toernooi om de Coppa Italia. In de Europa League staat Roma er na het 1-1 gelijkspel in eigen huis tegen Feyenoord ook niet gunstig voor.

'Ik kan niets met de kritiek. Echte supporters blijven achter hun ploeg en trainer staan', aldus de steunbetuiging van Pallotta. 'Wat is er nou eigenlijk aan de hand? Het gaat wat minder, maar we verliezen bijna nooit. Ik zie het probleem niet. Natuurlijk willen we kampioen worden, maar ik kan niemand wat verwijten. Bovendien staan we nog altijd tweede.'

Halfgod
'Rudi is onze man. Denk eens terug aan vorig seizoen. Toen werd Rudi omschreven als een halfgod. Dan kan hij nu niet de duivel zijn', vervolgt Pallotta in Il Corriere dello Sport. Roma is woensdagochtend met 21 spelers afgereisd naar Rotterdam, waar het duel morgen om 21.05 uur begint.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.