Dost mag hopen op korte invalbeurt tegen Leverkusen

Reacties

Bas Dost heeft woensdagmiddag gedeeltelijk meegedaan met de groepstraining van VfL Wolfsburg. Trainer Dieter Hecking springt echter voorzichtig om met zijn 26-jarige spits, die voor de winterstop nog negen keer trefzeker was.

Dost mag hopen op korte invalbeurt tegen Leverkusen

Dost kwam door een gebroken middenvoetsbeentje de gehele tweede seizoenshelft echter nog niet in actie. Nu de viervoudig international hersteld is van zijn blessure, lonken vrijdagavond zijn eerste minuten in de uitwedstrijd tegen Bayer Leverkusen. Hecking temperde in gesprek met Bild echter de verwachtingen rondom de terugkeer van Dost. 'Misschien een korte invalbeurt, meer niet.'

Ook de Braziliaanse verdediger Naldo is op de weg terug bij Wolfsburg. Dat is goed nieuws voor de club die vorig seizoen nog tweede werd achter kampioen Bayern München, maar momenteel slechts de nummer acht van de Duitse Bundesliga is. Komende woensdag wacht immers al het heenduel met Real Madrid in de kwartfinale van de Champions League.

Minstens zo belangrijk zijn de laatste zeven competitiewedstrijden van het seizoen. Om zich opnieuw te plaatsen voor Europees voetbal, moet Hecking zijn ploeg minimaal naar de zesde plaats leiden. Ook de vierde plaats, goed voor de CL-voorronden, is nog haalbaar. De achterstand op Schalke 04 bedraagt zes punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.