Dost prijst zich gelukkig met Real Madrid

Reacties

VfL Wolfsburg werd bij de loting voor de kwartfinale van de Champions League gekoppeld aan Real Madrid. Bas Dost kon zijn geluk niet op.

Dost prijst zich gelukkig met Real Madrid

Hert resultaat van de loting zorgde bij Dost voor grote tevredenheid. 'Het is een absolute droom', zegt de Oranje-international op de clubwebsite. 'Tegen Real Madrid te spelen is een droom voor iedere speler en gewoon een mooie ervaring.'

De spits voegt daar wel direct aan toe dat VfL Wolfsburg zich niet bij voorbaat neerlegt bij een uitschakeling. 'We gaan natuurlijk niet als toeschouwer beide wedstrijden in. We willen zelf ook iets bereiken. We hebben niets te verliezen.'

Het is nog de vraag of Dost op tijd hersteld is voor de eerste ontmoeting met Real Madrid, dat begint met een bezoek aan de Volkswagen Arena op 6 april. De spits is op de weg terug van een gebroken middenvoetsbeentje en heeft zijn zinnen gezet op een rentree binnen anderhalve week.

Die verwachte comeback op 1 april tegen Bayer Leverkusen moet de opmaat zijn voor een optreden van Dost tegen De Koninklijke. De spits vormt met Arjen Robben (Bayern München) en Gregory van der Wiel (Paris Saint-Germain) de Nederlandse vertegenwoordiging in Europa.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.