Dnjepr toont zich weer stugge ploeg: 'Maar we hadden geluk'

Reacties

Volgens Myron Markevych was Dnjepr Dnjepropetrovsk de meest gelukkige ploeg in de eerste halve finale van de Europa League tegen Napoli (1-1), al had dat volgens de coach uit Oekraïne niets te maken met de fout van scheidsrechter Svein Oddvar Moen.

Dnjepr toont zich weer stugge ploeg: 'Maar we hadden geluk'

Moen keurde tien minuten voor tijd de 1-1 goed, terwijl de televisiebeelden bevestigden dat doelpuntenmaker Yevhen Seleznyov had moeten worden teruggefloten wegens buitenspel. Dit tot grote woede van Napoli-trainer Rafael Benítez en voorzitter Aurelio De Laurentiis.

'Was het buitenspel? Ik weet het niet, ik heb de beelden nog niet teruggekeken', was de reactie van Markevych. Volgens de 64-jarige oefenmeester was zijn ploeg op een heel ander vlak gelukkig. 'Gonzalo Higuaín kreeg een paar grote kansen, maar die benutte hij niet', aldus de Oekraïner.

'Er bestaat geen twijfel dat Napoli beter was dan wij, maar we hebben nog steeds een goede kans op het bereiken van de finale. We hebben gedaan wat we moesten doen, namelijk een nederlaag voorkomen. Maar we hebben wel geluk gehad', zei de coach van Dnjepr tot slot.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.