Djurdjevic speelgerechtigd voor Vitesse

Reacties

Vitesse-aanwinst Uros Djurdjevic is speelgerechtigd voor Vitesse. Zo kan de Serviër aantreden in de derby van zondag in eigen huis tegen NEC Nijmegen.

Djurdjevic speelgerechtigd voor Vitesse

Vitesse maakt op de clubwebsite bekend dat de van FK Rad uit Belgrado overgekomen aanvaller alle formaliteiten heeft afgehandeld. 'Al het officiële papierwerk rondom zijn overgang naar de Arnhemmers is afgerond.' De Arnhemmers moesten om Djurdjevic speelgerechtigd te krijgen voor de afgelopen speelronde, waarin met 2-1 werd gewonnen bij PEC Zwolle, de desbetreffende stempel voor 12.00 uur vrijdagmiddag hebben. Dat lukte op enkele uren na net niet.

Bertrand Traoré is nog niet speelgerechtigd. Hij wordt gehuurd van Chelsea en is nog drukdoende de hele papierwinkel af te ronden.

Omdat Vitesse-trainer Peter Bosz in Zwolle ook al niet over de geschorste Mike Havenaar kon beschikken, startte Giorgi Chanturia in de basis als centrumspits. Nieuweling Zakaria Labyad kwam hem later in die wedstrijd aflossen. Rochdi Achenteh wacht eveneens nog op zijn debuut voor de Arnhemmers. Hij kwam zaterdag, op bezoek bij zijn oude werkgever, nog niet in actie. Havenaar is eveneens weer beschikbaar.

Door de nipte zege van Vitesse, Patrick van Aanholt maakte in de negentigste minuut de winnende goal, beschikt de formatie van Bosz nog steeds over evenveel punten als koploper Ajax.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.