Depay na heldenrol: 'Ik kan het nog steeds'

Reacties

Memphis Depay hoopt dat zijn twee doelpunten namens Oranje tegen Luxemburg de opmaat zijn naar een wederopstanding bij Manchester United, waar hij uit beeld geraakt is.

Depay na heldenrol: 'Ik kan het nog steeds'

'Ik ben heel erg blij', zei de linksbuiten, die halverwege in het veld was gekomen voor Wesley Sneijder. 'Het is een geweldig gevoel. Het ging vanaf de eerste aanname goed. Ik kon mijn acties maken, voelde me lekker en had zelfvertrouwen.'

Memphis zorgde koppend voor de 1-2 en maakte in de slotfase de 1-3 met een fraaie vrije trap. 'Ik kan het nog steeds. Die trap heb ik, hij zat er lekker in', vervolgde hij tegenover de NOS.

Zondagochtend sprak Everton-manager Ronald Koeman zijn interesse in Memphis uit. De speculaties over een vertrek van de ex-PSV'er naar The Toffees werden zondagavond gevoed door een opvallende tweet van die club. Bij een opsomming van de verrichtingen van diverse internationals van Everton werd uit het niets ook Memphis genoemd (zie onder).

'Everton? Dat weet ik niet, we zullen het moeten zien. Ik focus me op United, daar doe ik mijn stinkende best om minuten te mogen maken. Ik ga nu terug naar United met een goed gevoel, want ik heb hier minuten gemaakt en we hebben gewonnen. Dat is het belangrijkste', zei Memphis daarover.

Blind
Bondscoach Danny Blind is blij voor zijn pupil. 'Het was voor mij geen verrassing dat Memphis het zo goed deed. Ik heb vooraf al tegen Memphis gezegd dat ook hij een basisplaats verdiende op basis van wat ik van hem gezien heb. Zijn werkhouding was goed, dat is weleens anders geweest. Hij maakte een gedreven indruk en dan is dit een mooie beloning voor hem.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.