Den Bosch stuurt trainer Van Eck de laan uit na bekerdebacle

Reacties

FC Den Bosch heeft trainer René van Eck ontslagen. De tegenvallende prestaties liggen ten grondslag aan het besluit. Assistent Paul Beekmans neemt zijn taken voorlopig over.

Den Bosch stuurt trainer Van Eck de laan uit na bekerdebacle

FC Den Bosch staat veertiende in de Jupiler League, maar stond woensdag op de drempel van de halve finale in het toernooi om de KNVB-beker. Tegen de amateurs van VVSB werd echter in de laatste acht minuten een riante voorsprong (2-0) weggeven. 'Helaas heeft René onze sportieve ambities niet kunnen waarmaken', laat algemeen directeur Edward van Wonderen weten op de clubsite.

'De progressie die wij nastreven heeft hij niet om kunnen zetten in resultaten. Tezamen met de teleurstellende nederlaag in het bekertoernooi heeft dit de directie en raad van commissarissen doen besluiten direct maatregelen te nemen', vervolgt Van Wonderen. 'We geloven in de sportieve kwaliteit van het team en hopen met deze nieuwe impuls de collectieve ambities voor het behalen van onze doelstelling – het bereiken van de play-offs – waar te maken.'

Den Bosch hoopt spoedig een nieuwe hoofdtrainer te presenteren. Tot die tijd neemt Beekmans de honneurs waar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.