Succescoach Van Leeuwen denkt alvast na over VVSB-film

Reacties

VVSB-trainer Wilfred van Leeuwen kan zijn geluk niet op na de bekerzege op FC Den Bosch. De amateurs wonnen in de kwartfinale van het toernooi om de KNVB-beker dankzij een fenomenale comeback met 3-2.

Succescoach Van Leeuwen denkt alvast na over VVSB-film

'Dit was een aardige Houdini-act om het zo maar even te zeggen', stelde Van Leeuwen bij FOX Sports. 'Dit is ongelooflijk en prachtig voor iedereen die mee is. Iedereen uit Noordwijkerhout gaat direct door naar het carnaval en is woensdag pas weer boven water.'

Een stunt leek lange tijd niet in de lucht te hangen. Den Bosch stond halverwege nog met 2-0 voor. 'De eerste paar kansen waren voor ons, maar uit het niets lag de bal bij ons in het mandje. In de rust heb ik iedereen de opdracht gegeven de spanning van zich af te gooien.'

Met offensieve wissels gaf de trainer het startsein voor een slotoffensief. Dat resulteerde in de 82ste minuut in de aansluitingstreffer. 'Een goal is doping en ja, wat er dan gebeurt, daar gaan we over tien jaar denk ik een film over maken', doelde de regisseur van VVSB op de gelijkmaker en de beslissende 2-3.

Van Leeuwen verheugde zich direct na afloop al op de festiviteiten. 'Alle bussen rijden zo richting de kantine en daar gaat het dak eraf. Heel simpel.' VVSB weet donderdag welke ploeg het treft in de halve finale van het bekertoernooi.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.