Demmers: 'Nog helemaal niet met Europees voetbal bezig'

Reacties

Voor trainer Dennis Demmers heeft Europees voetbal voor Go Ahead Eagles pas echt waarde als de club zich ook weet te handhaven in de Eredivisie.

Demmers: 'Nog helemaal niet met Europees voetbal bezig'

Demmers wil zich nu vooral concentreren op de nacompetitie, die begint met een dubbel tegen De Graafschap. 'Voor de club is Europees voetbal natuurlijk geweldig. Zo'n kans, wanneer krijg je die nou weer? Maar ik ben er nu nog helemaal niet mee bezig', aldus Demmers voor de camera van FOX Sports.

De verloren wedstrijd tegen Heracles (1-0) bood volgens hem in elk geval weer aanknopingspunten met het oog op de komende weken. 'We hebben een tijd niks gecreëerd en het is goed dat we die kansen vandaag wel weer kregen.'

Opdracht
Ook Sjoerd Overgoor hield een goed gevoel over aan de wedstrijd. 'We hadden vandaag de opdracht meegekregen om geen onnodige kaarten te krijgen, dus je houdt je toch een beetje in. Maar we kunnen vol vertrouwen naar De Graafschap toe.'

Go Ahead Eagles begint de play-offs vrijdag met een uitwedstrijd tegen De Graafschap, de maandag erop is de return in Deventer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.