Deila: 'We willen Guidetti definitief vastleggen'

Reacties

John Guidetti maakt een goede indruk bij Celtic. De huurling van Manchester City tekende voor vijf treffers in de zeven duels die hij in het groen-witte tricot van de Schotten speelde en lijkt daarmee hard op weg naar een definitieve overgang.

Deila: 'We willen Guidetti definitief vastleggen'

'We zijn in gesprek met hem en de mensen om hem heen. Hij is er positief over', laat Ronny Deila, manager van Celtic, weten aan BBC. 'Zijn zelfvertrouwen is geweldig. Het lijkt of hij weer thuis is gekomen.'

Ook afgelopen weekend was de 22-jarige Zweed trefzeker voor The Celts. In het duel met Kilmarnock (2-0 winst) verzorgde hij zaterdag de eerste treffer uit een vrije trap.

Aflopend contract
Guidetti is bij Manchester City in het bezit van een aflopend contract. Daar lijkt Celtic nu van te willen profiteren. De Schotten hapten afgelopen zomer toe, toen bleek dat de excentrieke aanvaller verhuurd mocht worden.

Hij leek zelf in te zetten op een terugkeer naar Feyenoord, waar hij in het seizoen 2011/12 furore maakte als goalgetter (20 doelpunten in 23 wedstrijden). De Rotterdammers zagen echter af van een eventuele terugkeer, omdat het aantrekken van Guidetti financieel gezien een 'te groot risico' zou zijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.