De Sciglio trapt na: 'Seedorf had meer moeten luisteren'

Reacties

Officieel is Clarence Seedorf nog helemaal niet ontslagen als trainer van AC Milan, maar verdediger Mattia De Sciglio geeft zijn voormalig oefenmeester én ex-ploeggenoot alvast een trap na.

De Sciglio trapt na: 'Seedorf had meer moeten luisteren'

Hoewel het formele bericht nog moet komen, lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat Seedorf zijn biezen kan pakken. De Sciglio, nu met Italië volop in voorbereiding op het WK, laat in Italiaanse media zijn licht schijnen over het weinig succesvolle tijdperk van de Nederlander als trainer van de Rossoneri.

'Tussen de spelers en Seedorf waren er wat onenigheden. Dat ging zowel over speltechnische zaken, als over dingen buiten het veld. Misschien had hij wat beter naar de spelersgroep moeten luisteren.' Want dat deed Seedorf volgens de 21-jarige back niet. 'Ondanks een aantal gesprekken, bleven we verschillende opvattingen houden.'

Toch valt ook de spelers zelf wat te verwijten, vindt De Sciglio. 'Wij hadden op het veld meer kunnen brengen. Niet alleen onder Seedorf, maar ook onder Massimiliano Allegri (de voorganger van Seedorf, red.). Het was niet zozeer een gebrek aan inzet, als wel een gebrek aan concentratie.'

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.