De Nooijer geeft Dordrecht drie dagen vrij om 'te genieten'

Reacties

De vreugde was groot nadat Sean Klaiber FC Dordrecht naar de zege had geschoten. Trainer Gérard de Nooijer had een mooi cadeautje voor het succes tegen Go Ahead Eagles.

De Nooijer geeft Dordrecht drie dagen vrij om 'te genieten'

'Ik heb de spelers drie dagen vrij gegeven en vanaf dinsdag gaan we werken naar de wedstrijd tegen FC Groningen van zondag. Maar dit weekend mogen ze wel genieten', zei interim-trainer De Nooijer na de 2-1 zege op Go Ahead Eagles.

Aanvankelijk zag het er slecht uit, zo constateerde ook de Zeeuw. 'We werden in de eerste helft weggespeeld. We komen via een lucky goal op gelijke hoogte. En in de rust hebben we een aantal aanpassingen gedaan.'

Het pakte goed uit, met de late winnende treffer van Klaiber als beloning. 'In de tweede helft hebben we laten zien dat we uitstekend kunnen voetballen. De vreugde was enorm. Voor de spelers, voor de technische staf en voor alles wat met Dordrecht te maken heeft.'

De overwinning geeft ook de Dordtse hekkensluiter nieuwe hoop om directe degradatie te kunnen ontlopen. Als nummer voorlaatst NAC Breda zaterdag verliest op bezoek bij FC Twente blijft het gat drie punten. 'We zien volgende week tegen Groningen wat deze boost betekent', aldus De Nooijer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.