De Kamps voorwaardelijk geschorst vanwege 'eikels'

Reacties

De aanklager betaald voetbal van de KNVB heeft Joeri de Kamps een schikkingsvoorstel gedaan van één duel voorwaardelijke schorsing. De middenvelder van NAC Breda noemde de scheidsrechters in Nederland 'eikels'.

De Kamps voorwaardelijk geschorst vanwege 'eikels'

De Kamps kreeg afgelopen zaterdag tijdens de 0-2 nederlaag tegen SC Heerenveen al zijn negende gele kaart van dit seizoen. Volgens de voormalige Ajacied komt dat ook doordat de arbiters met een vooroordeel het veld op stappen.

'Scheidsrechters zien van tevoren ook de statistieken', reageerde De Kamps na het thuisduel met de Friezen. 'Ze letten extra op mij en Joey van den Berg. Dat vind ik slecht. Als scheidsrechter hoor je blanco een wedstrijd in te gaan. Vandaag (zaterdag, red.) had ik geen kaart verdiend. Maar ja, je weet wat voor eikels het zijn. Er staat De Kamps op mijn shirt en dan ben ik weer de pineut.'

De KNVB liet de uitspraken van De Kamps niet zomaar passeren. De aanklager deed hem een schikkingsvoorstel van één wedstrijd schorsing voorwaardelijk, met een proeftijd van een jaar. De Kamps heeft tot woensdag 12.00 uur om daarop te reageren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.