De Jong hervat groepstraining bij AC Milan

Reacties

Nigel de Jong is op de weg terug bij AC Milan. De dertigjarige Oranje-international heeft de groepstraining hervat, nadat hij de afgelopen twee speelronden nog had ontbroken bij de Rossoneri wegens een hamstringblessure.

De Jong hervat groepstraining bij AC Milan

De Jong miste door die kwetsuur ook de interlands van Oranje tegen Mexico en Letland, maar hervatte twee weken terug al wel weer de individuele training in aanloop naar de Derby della Madonnina tegen Internazionale (1-1). Nu hij deze week weer is aangesloten bij de selectie van trainer Filippo Inzaghi, lijkt de rentree van de controlerende middenvelder echt aanstaande.

Inzaghi kan De Jong zondag in de uitwedstijd tegen Genoa (2-0) goed gebruiken, want met Michael Essien (geschorst) en Sulley Muntari (geblesseerd) ontbreken zijn twee andere controleurs. Mogelijk starten daardoor voor de tweede keer dit seizoen twee Nederlanders in de basis bij Milan, omdat Marco van Ginkel afgelopen zondag tegen Udinese al terugkeerde aan de aftrap.

De Jong stond tot dusver al tien keer in het veld namens Milan, dat na dertien speelronden op de zesde plaats staat. Het gat met nummer drie Napoli bedraagt immers maar twee punten. De eerstvolgende tegenstander Genoa staat vierde en heeft eveneens twee punten meer dan de club van De Jong en Van Ginkel.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.