De Jong: 'Ajax? Ben momenteel niet bezig met andere clubs'

Luuk de Jong is, ondanks zijn marginale inbreng, niet bezig met een tijdelijk vertrek bij Borussia Mönchengladbach. De 23-jarige spits speelde dit seizoen alles bij elkaar slechts een uur in de Bundesliga. Toch ziet de ex-speler van FC Twente perspectief bij de nummer vier van Duitsland.

De Jong: 'Ajax? Ben momenteel niet bezig met andere clubs'

'Ik speel momenteel heel weinig, maar in voetbal kunnen dingen snel veranderen', aldus De Jong in gesprek met Voetbal International. 'Ik heb nog met niemand van Gladbach gesproken over mijn toekomst. Ajax? Dat heb ik al zo vaak gehoord dit jaar. Op dit moment ben ik niet bezig met andere clubs.'

Of een terugkeer naar de Nederlandse velden erin zit wil de fysiek sterke spits niet kwijt. 'Pas in de winter wil ik wikken en wegen wat het beste is. Het verschil tussen de Eredivisie en de Bundesliga is erg groot, dus het zou wel een stap terug zijn', meent De Jong.

Lees meer over de huidige situatie van Luuk de Jong bij Borussia Mönchengladbach in de nieuwste editie van Voetbal International. Klik hier om VI nr. 47 te bestellen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen