De Graafschap wil Twente pijn doen met Kabasele

Reacties

De Graafschap ziet kansen om het noodlijdende FC Twente een nieuwe dreun te geven. Nathan Kabasele is daarbij een van de mannen die het moeten gaan doen voor De Superboeren.

De Graafschap wil Twente pijn doen met Kabasele

De 21-jarige Belg verscheen de laatste twee duels van de Doetinchemmers niet aan de aftrap, maar trainer Jan Vreman verklapte op de clubsite al dat hij nu de voorkeur krijgt boven Vincent Vermeij. 'Ik denk dat we Twente in de achterste linie pijn kunnen doen met de snelheid die we voorin hebben', motiveert de trainer zijn tactische omzetting. Verder meldde hij dat Robin Pröpper terugkeert in de ploeg, waardoor Lion Kaak zijn basisplek weer kwijt is.

'Het is een heel belangrijke wedstrijd voor beide ploegen, we moeten punten blijven pakken', benadrukt Vreman, die met zijn ploeg vijf punten achterstand heeft op de Tukkers. 'Ik denk wel dat Twente verzwakt is ten opzichte van voorgaande jaren, maar dat wil niet zeggen dat het een slecht elftal is.' Een mogelijke straf voor Twente houdt hem niet bezig. 'We zien wel welke uitspraak de KNVB doet. We moeten gewoon naar onszelf kijken en resultaten boeken.'

De Graafschap moet het in de uitwedstrijd van zaterdagavond (20.45 uur) stellen zonder Dean Koolhof, Thijs Bouma, Jasper Heusinkveld, Alexander Bannink en Jan Lammers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.