De Boer geeft Sigthórsson plek in de spits tegen Willem II

Reacties

Ajax-trainer Frank de Boer heeft in de thuiswedstrijd tegen Willem II (aftrap 20.45 uur) een basisplaats gegund aan Kolbeinn Sigthórsson. Hij krijgt in de punt van de aanval de voorkeur boven Arek Milik.

De Boer geeft Sigthórsson plek in de spits tegen Willem II

De laatste keer dat Sigthórsson begon bij Ajax was in het Champions League-duel met Barcelona (0-2 verlies) op 5 november. Milik greep vervolgens zijn kans door twee keer te scoren tegen SC Cambuur. De twintigjarige Pool mocht vervolgens ook starten tegen SC Heerenveen, Paris Saint-Germain en ADO Den Haag.

De terugkeer van Sigthórsson heeft mogelijk te maken met de midweekse verplichtingen van Ajax. De Amsterdammers strijden woensdag tegen APOEL Nicosia om Europese overwintering in de Europa League. Op de bank van Ajax zitten met Riechedly Bazoer en Queensy Menig twee spelers die hun Eredivisiedebuut kunnen gaan maken. Zij vervangen de geblesseerden Anwar El Ghazi en Niki Zimling.

De opstelling van Ajax: Cillessen; Van Rhijn, Veltman, Moisander, Viergever; Klaassen, Serero, Andersen; Schöne, Sigthórsson, Kishna.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.