Date Wijnaldum viel tegen, husky vertraagt duel

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Date Wijnaldum viel tegen, husky vertraagt duel

• Waar we gisteren nog meldden dat Georginio Wijnaldum een spannende date had gepland met hockeybabe Ellen Hoog, viel het uiteindelijke afspraakje vies tegen. De twee zaten niet romantisch samen op de bank op Valentijnsdag, maar in de bus. In het kader van een Valentijnsactie van PSV haalden zij veertien geluksvogels op, die met de wedstrijdbus naar PSV – Heracles Almelo werden gebracht. Het schijnt dat de bus nog even vast stond in het centrum van Eindhoven. Weg romantiek.

• De aftrap bij de wedstrijd Crewe – Brentford liet even op zich wachten. Op het moment dat de scheidsrechter het duel in de League One wilde laten beginnen, liep er nog een husky op het veld. Het dier was echter zo gehoorzaam dat het uit eigen beweging het veld verliet.
Brentford won het duel op het derde niveau in Engeland uiteindelijk met 1-3. En wie is de volgende tegenstander van Brentford? Ja, echt waar: The Wolves, Wolverhampton Wanderers.
Bekijk hier de beelden.

'Mindgames Mourino hebben niets met mij te maken'
Chelsea-manager José Mourinho haalde deze week de woede van collega’s op de hals door Arsenal-trainer Arsène Wenger 'een specialist in het falen' te noemen. Brendan Rodgers, manager van Liverpool, reageerde nuchter op die uitlatingen. 'Het wordt nu een beetje dom, hè? De media maken er meer van dat het eigenlijk is. Ik kan alleen voor mezelf spreken en het spelen van mindgames heeft niets met mij te maken.'

Eerder reageerde Manchester City-coach Manuel Pellegrini al op de psychologische oorlogsvoering van Mourinho. 'Hij moet vooral zeggen wat hij zelf wil. Zijn uitspraken zijn een poging de druk op zijn elftal te verlichten en die op een ander team over te hevelen.'

• Felix Magath werd vrijdag aangesteld als de nieuwe manager van Fulham. Dit is opmerkelijk, aangezien hij vorig jaar nog beweerde nooit in de Premier League aan de slag te gaan vanwege zijn gebrekkige Engels. 'Bovendien zijn clubs in Engeland niet geneigd een Duitse coach aan te stellen.' Nu is Magath de eerste Duitse manager in de Premier League.

• Claudio Ranieri trok deze winter Dimitar Berbatov aan. De Bulgaar wordt door de Italiaanse trainer van AS Monaco vooralsnog geen prominente rol toegedicht in zijn kaartspel, meldt hij op het bovenstaande filmpje. 'Op dit moment zie ik Dimitar Berbatov als een soort joker die ik kan inzetten. Hij is namelijk nog niet honderd procent fit en verkeert niet in topvorm.'

Wil je meer filmpjes zien? Bekijk dan eens ons beeldarchief.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.