CSKA Moskou speelt gelijk in topper richting PSV

CSKA Moskou heeft in de generale voor de wedstrijd tegen PSV met 1-1 gelijkgespeeld tegen Lokomotiv Moskou. Pontus Wernbloom (ex-AZ) en Ahmed Musa (ex-VVV-Venlo) speelden het hele duel mee bij CSKA.

PSV-opponent CSKA is dit seizoen uitstekend op dreef in de Russische competitie en begon met vijf punten voorsprong aan het thuisduel met nummer twee Lokomotiv. CSKA begon goed door een benutte strafschop van Seydou Doumbia (foto boven) in de zestiende minuut, maar vijf minuten later trok Oumar Niasse met een penalty de stand alweer gelijk: 1-1.

In het restant van de wedstrijd hielden de twee ploegen uit Moskou elkaar in evenwicht, ondanks een rode kaart van Lokomotiv-verdedig Vedran Corluka in de 81ste minuut. Woensdag volgt voor CSKA een herkansing in de thuiswedstrijd tegen PSV. Het eerste groepsduel in de Champions League ging voor de Moskovieten met 1-0 verloren tegen VfL Wolfsburg. PSV won met 2-1 van Manchester United.