CSKA Moskou op eigen veld verrassend onderuit

Krylia Sovetov Samara heeft voor een enorme verrassing gezorgd door het uitduel met CSKA Moskou te winnen (0-2). Adis Jahovic was de gevierde man bij de bezoekers.

Zeven minuten na rust opende Jahovic de score namens Krylia Sovetov Samara, dat voor de wedstrijd de twaalfde plaats bezette in de Russische Premjer Liga. Een klein kwartier later was het opnieuw raak voor de 28-jarige Macedoniër. Alan Chochiyev kreeg in de 69ste minuut een uitgelezen mogelijkheid om de wedstrijd in het slot te gooien, maar hij miste een strafschop.

Die misser had geen gevolgen, want CSKA Moskou - waar ex-Eredivisionisten Ahmed Musa (foto) en Pontus Wernbloom een basisplaats hadden, slaagde er niet meer in de achterstand goed te maken. De tegenstander van PSV in Groep B van de Champions League blijft koploper in Rusland, maar Lokomotiv Moskou en Rostov kunnen de ploeg van trainer Leonid Slutsky tot op drie punten naderen.