Cocu zinspeelt op basisplek voor teruggekeerde Rekik

Reacties

PSV-trainer Phillip Cocu heeft tijdens de persconferentie in aanloop naar de Brabantste derby van zaterdag tegen NAC Breda zijn blijdschap uitgesproken over de komst van Karim Rekik. De verdediger, die opnieuw gehuurd wordt van Manchester City, gaat mogelijk zaterdagavond al een basisplaats krijgen.

Cocu zinspeelt op basisplek voor teruggekeerde Rekik

'Rekik is de afgelopen weken volop in training geweest en heeft ook wedstrijden gespeeld. Hij is wedstrijdfit en speelgerechtigd. Of hij speelt, beslis ik morgen', aldus Cocu op de clubwebsite over de verdediger.

'Ik verwacht dat we zaterdag het initiatief in de wedstrijd naar ons toetrekken en van daaruit een goed resultaat halen', stelde de trainer van de Eindhovenaren dat er gewonnen moet worden in eigen huis. 'Het belangrijkste is het dat we de drie punten binnenhalen, maar ik verwacht wel wat van mijn elftal. Ik wil het initiatief hebben. Vorige week (1-3 bij Willem II, red.) heb ik in bepaalde fases goede dingen gezien, maar de mindere periode in de wedstrijd hadden we beter door kunnen komen.'

In tegenstelling tot Rekik zit Jetro Willems niet bij de selectie. Hij zal vrijdagavond op bezoek bij MVV Maastricht met Jong PSV zijn opwachting maken. 'Dat is gezien zijn herstel op dit moment het beste', aldus Cocu over de van een knieblessure herstelde linksback, die momenteel samen met middenvelder Stijn Schaars de enige afwezige is bij PSV.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.