Cocu verwacht vrijspraak Willems

Reacties

Phillip Cocu gaat er vanuit dat Jetro Willems op basis van de televisiebeelden wordt vrijgesproken voor zijn rode kaart tegen NAC Breda. 'Ik ben nog steeds verbaasd', aldus de coach van PSV.

Cocu verwacht vrijspraak Willems

'Zo snel rood trekken... Jetro ging er niet in met een gestrekt been en trok die op het laatste moment zelfs terug', aldus Cocu in gesprek met FOX Sports. 'Ik hoop op gerechtigheid bij de KNVB en reken op vrijspraak.'

De verdediger van de Eindhovenaren kreeg dinsdagavond tegen NAC Breda direct rood van arbiter Kevin Blom. Willems ging er hard in tegen Swerts, maar raakte hem niet.

Willems zelf wilde niet reageren. De linksback van PSV werd door FOX Sports gevraagd naar het moment van de rode kaart, maar hij negeerde, in het bijzijn van technisch manager Marcel Brands, de tv-verslaggever opzichtig.

Pepmiddel
Overigens gebruikte trainer Phillip Cocu de rode kaart als pepmiddel voor de tweede helft. 'Ik heb het wel gebruikt ja. Ik heb gezegd dat we deze tegenslag moeten overwinnen. Maar we hebben als ploeg uitstekend gereageerd en gelukkig weer gewonnen', stelde de trainer van PSV.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.