CL-debutant FK Rostov mag nog hopen op Russische titel

Reacties

FK Rostov maakt zich door een 1-0 zege op Ural op voor een zinderend slot van de Premjer Liga. Het Russische Leicester City, dat door de overwinning al zeker is van deelname aan de voorronde van de Champions League, heeft lijstaanvoerder CSKA Moskou ook na maandag nog in het vizier.

CL-debutant FK Rostov mag nog hopen op Russische titel

De stuntploeg had aan een doelpunt van Serdar Azmoun in de 74ste minuut genoeg voor de minieme overwinning en daarmee bleef Rostov, nu nog een mogelijke opponent van Ajax, in het spoor van CSKA Moskou. De nummer één van Rusland won namelijk eveneens (2-0 van FK Krasnodar).

De achterstand van Rostov op de Moskovieten bedraagt met nog één speelronde te gaan twee punten. CSKA gaat zaterdag op bezoek bij Rubin Kazan, dat de tiende plaats op de ranglijst bezet. De nummer twee wacht op dezelfde dag en om dezelfde tijd (12.30 uur aftrap) nog een uitduel met nummer zeven Terek Grozny.

Bij Spartak Moskou deed Quincy Promes opnieuw van zich spreken. Met alweer zijn achttiende seizoenstreffer bepaalde hij de eindstand op 3-0 in het thuisduel met Terek Grozny. Daarmee liep de Oranje-international in op topscorer en ex-Feyenoorder Fedor Smolov, die - al op twintig goals - namens FK Krasnodar het net niet vond.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.