Clasie: 'Ik heb ambities maar ga niet zomaar weg'

Reacties

Feyenoord heeft met het mislopen van Europees voetbal ook de kans op een langer verblijf van Jordy Clasie verkleind. De aanvoerder laat in het midden of hij na de vakantie terugkeert in Rotterdam.

Clasie: 'Ik heb ambities maar ga niet zomaar weg'

'Geen Europees voetbal. Verschrikkelijk voor de club, spelers en de fans. Zes wedstrijden geleden hadden we iedereen voor gek verklaard, maar het is nu werkelijkheid', was het commentaar van Clasie tegen FOX Sports na de uitschakeling door SC Heerenveen.

In de verlengingen ging het mis voor Feyenoord, dat het fysiek gaandeweg in de wedstrijd steeds minder goed kon opbrengen. Luke Wilkshire was daarvan de opvallendste exponent.

Clasie verweet hem niets. 'Je kan er weinig aan doen, als er wat knakt in de kuit', zei de middenvelder over de zeer korte invalbeurt van de Australiër. Wilkshire viel in de blessuretijd van de reguliere speeltijd in om vervolgens bij de start van de verlengingen in de dug-out plaatsnam met een onwillige kuit.

Met een man minder kreeg Feyenoord mogelijkheden. 'Elvis Manu had nog een kans op 2-0, maar in de verlenging hadden we te weinig power om voor de winst te gaan', constateerde Clasie, die in het midden liet of hij ook zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord heeft gespeeld. 'Wie weet. Na Oranje ga ik rustig de zomer in en verder over nadenken. Ik zit hier nu vier jaar. Iedere speler heeft ambitie, maar ik ga niet zomaar weg.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.