City baalt van genadeloosheid Arsenal: 'We hadden controle'

Reacties

Yaya Touré en Bacary Sagna konden leven met de teamprestatie die Manchester City maandagavond leverde op bezoek bij Arsenal (2-1 nederlaag). The Gunners waren in tegenstelling tot de bezoekers vlijmscherp in de afwerking.

City baalt van genadeloosheid Arsenal: 'We hadden controle'

'Het is niet makkelijk om uit tegen Arsenal te spelen en de wedstrijd dan te controleren', begon Touré zijn analyse bij Sky Sports. 'We begonnen goed en creëerden kansen, maar het geluk ontbrak. Zij reageerden erg snel bij balverlies van ons.' De middenvelder bracht zelf de spanning terug door tien minuten voor het einde voor de aansluitingstreffer te tekenen.

Sagna nam op bezoek bij Arsenal, de club waar hij tussen 2007 en 2014 speelde, de assist bij de enige City-goal voor zijn rekening. De rechtsback baalde van het defensieve optreden van The Citizens. 'We moeten meer communiceren, focussen en als team acteren', zei hij op de clubsite.

De titelkansen van de ploeg uit Manchester kregen een flinke knauw door de nederlaag tegen de directe concurrent. Het verschil met koploper Leicester City bedraagt zes punten, terwijl Arsenal over een voorsprong van vier punten op nummer drie City beschikt. 'We moeten revanche nemen en niet opgeven. Een paar jaar geleden werden we ook kampioen na een fikse achterstand', concludeerde Touré.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.