Chelsea mysterieus over inzetbaarheid Hazard en Terry

Chelsea werd zaterdag in de competitiewedstrijd tegen Aston Villa opgeschrikt door blessures van Eden Hazard en John Terry (foto). Of het duo woensdag inzetbaar is tijdens de finale van de Europa League tegen Benfica laat de Londense club al dan niet bewust in het midden.

Chelsea mysterieus over inzetbaarheid Hazard en Terry

Dribbelaar Hazard hield hamstringklachten over aan het bezoek aan Birmingham, terwijl aanvoerder Terry het veld per brancard moest verlaten met een enkelblessure. Manager Rafael Benítez vertelde na afloop de MRI-scans te willen afwachten, maar twee dagen later is er nog altijd niets bekend over de status van het geblesseerde duo.

Vooral het ontbreken van Hazard zou een groot gemis zijn voor Chelsea, dat na de Champions League-winst van vorig seizoen de tweede Europese hoofdprijs in een jaar tijd kan pakken. Hazard is dit seizoen een van de vaste krachten in de aanval van The Blues en voorkwam drie maanden geleden nog uitschakeling tegen Sparta Praag door vlak voor tijd schitterend raak te schieten.

Dinsdag tijdens de persconferentie wordt mogelijk meer duidelijk of Hazard en Terry woensdag in de Amsterdam Arena hun opwachting kunnen maken. Maar Benítez zou er ook voor kunnen kiezen om tegenstander Benfica in het ongewisse te laten en pas vlak voor de wedstrijd bekend te maken of de 22-jarige Hazard en de 32-jarige Terry in de wedstrijdselectie zitten.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen