'Chelsea en Spurs in 2017/18 samen op Wembley'

Reacties

Chelsea en Tottenham Hotspur spelen in het seizoen 2017/18 hun thuisduels mogelijk allebei op Wembley. De Engelse voetbalbond FA is met beide grootmachten daarover in gesprek.

'Chelsea en Spurs in 2017/18 samen op Wembley'

Tottenham zou alleen dat seizoen gebruik willen maken van het Engelse nationale stadion, terwijl Chelsea er liefst drie jaargangen wil gaan afwerken. De FA praat met beide clubs over de mogelijkheden en bekijkt tegelijkertijd wat deze verhuizingen zouden betekenen voor het Engelse elftal. The Three Lions spelen hun thuisduels normaliter op Wembley, maar dat is waarschijnlijk niet langer mogelijk als Chelsea en Spurs het stadion als thuisbasis gebruiken, meldt The Times.

Spurs kreeg eind vorig jaar groen licht om een volledig nieuw stadion te bouwen, op vrijwel dezelfde locatie als White Hart Lane. De nieuwe voetbaltempel wordt vanaf het seizoen 2018/19 in gebruik genomen en krijgt een capaciteit van 61.000 plaatsen.

Chelsea blijft op Stamford Bridge spelen, maar wil dit stadion tussen 2017 en 2020 uitbreiden tot een capaciteit van 60.000 plaatsen. Op dit moment kunnen er 41.000 toeschouwers thuisduels van Chelsea bijwonen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.