Chelsea betaalt fors voor opmerkelijke terugkeer Luiz

Reacties

Chelsea heeft zich versterkt met David Luiz. De verdediger komt per direct over van Paris Saint-Germain, dat een bedrag van 37,5 miljoen euro ontvangt voor de centrumverdediger. Luiz moet nog wel de medische keuring ondergaan en tot een persoonlijk akkoord komen met Chelsea.

Chelsea betaalt fors voor opmerkelijke terugkeer Luiz

De 29-jarige Luiz verruilde Chelsea medio 2014 nog voor PSG, dat destijds vijftig miljoen euro betaalde. Hoewel de Braziliaanse international in Parijs altijd zeker was van een basisplaats, kreeg hij in de media regelmatig kritiek op zijn spel.

Ook bij Chelsea was er altijd veel te doen om de nogal wilde speelstijl van Luiz, maar toch heeft de club nu besloten de mandekker terug te halen. Manager Antonio Conte eiste defensieve versterking en nadat onder anderen Kalidou Koulibaly en Giorgio Chiellini (Juventus) onhaalbaar bleken, kwam Luiz in beeld.

Luiz moet bij Chelsea de concurrentie aangaan met John Terry, Gary Cahill, Matt Miazga en de op dit moment ernstig geblesseerde Kurt Zouma. De Londenaren versterkten zich eerder deze woensdag al met linksback Marcos Alonso.

Welcome back, @davidluiz_4! �� #Geezer #CFC

A photo posted by Chelsea FC - Official (@chelseafc) on

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.