Celtic-schlemiel viert afgekeurde goal op zes manieren

Reacties

Luis Palma werd woensdagavond in de wedstrijd tussen Celtic en Lazio de schlemiel van de avond. De nieuweling vierde zijn treffer op Celtic Park op liefst zes manieren, om vervolgens te zien hoe de goal werd geannuleerd en de tegenstander in de laatste minuut won.

Celtic-schlemiel viert afgekeurde goal op zes manieren
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De aanvaller uit Honduras dacht zijn ploeg tien minuten voor tijd op 2-1 te schieten en vierde dat buitengewoon uitbundig. In een mum van tijd had hij zijn shirt uitgetrokken en zwaaide er wild mee naar de Kerrydale Stand. Na zijn sprint volgde nog een 'knee slide', waarna hij zich roerloos op de grond liet storten.

Daarmee was de ceremonie nog niet gedaan: hij hield zijn shirt voor de toeschouwers zoals Lionel Messi ooit in Bernabéu deed. Daarna trok hij het groen-witte tricot weer aan, maakte met zijn vingers een hartje naar de camera om af te sluiten met een gebedje naar een hogere macht. Dat werd niet verhoord, want de oplettende toeschouwer had allang gezien dat Palma buitenspel stond toen hij scoorde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Palma kreeg uiteraard geel voor het rondrennen zonder zijn shirt, maar belangrijker was de controle van de VAR. Na twee minuten ging er een streep door het doelpunt. Een ongeluk komt nooit alleen: diep in blessuretijd zag de ploeg van Brendan Rodgers ook het puntje nog door z'n vingers glippen. Arme Palma.

Bekijk hier al onze video's
Meer Celtic
Meer over Celtic
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Meer L. Palma
Meer over L. Palma
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.