Celta en Atlético besluiten eerste kwartfinale zonder goals

Reacties

Atlético Madrid heeft op bezoek bij Celta de Vigo in het eerste treffen van de onderlinge kwartfinale in het bekertoernooi met 0-0 gelijkgespeeld. Over precies een week is de return.

Celta en Atlético besluiten eerste kwartfinale zonder goals

In de eerste kwartfinale van de strijd om de Copa del Rey trad Celta in eigen huis aan met voormalig Feyenoord-spits John Guidetti in de basis. Ook de Zweed kon de muur van Atlético niet slechten.

De ploeg van trainer Diego Simeone, op 24 februari en 15 maart de tegenstander van PSV in de achtste finale van de Champions League, kon in het eerste duel van het tweeluik ook het verschil niet maken. Daardoor zal volgende week woensdag de return in Vicente Calderón uitsluitsel moeten geven.

De Spaanse koploper bouwt ondertussen wel weer aan een fraaie reeks. Sinds er in het competitieduel bij Málaga (1-0, 20 december) een einde kwam aan een zegereeks van negen wedstrijden werd er al zeven officiële duels niet meer verloren (twee keer gelijk). Bovendien werd in de laatste vier optredens de nul gehouden. Op 10 januari won Atlético in de competitie nog wel bij Celta met 0-2.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.