Catania en Fiorentina vervelen bij rentree Mutu

Adrian Mutu had zijn rentree na negen maanden afwezigheid vast anders voorgesteld. Catania en Fiorentina bakten er weinig van tijdens de terugkeer van de Roemeense aanvaller (0-0).

Catania en Fiorentina vervelen bij rentree Mutu

De Roemeense aanvaller werd in april voor driekwart jaar geschorst omdat hij in januari twee keer positief werd getest op het gebruik van sibutramine, een verboden stimulerend middel. De schorsing van Mutu liep vrijdag af en dus was hij inzetbaar tegen Catania. Sinisa Mihajlovic stelde de aanvaller meteen vanaf het eerste fluitsignaal op, maar veel indruk maakte hij niet.

Mutu nam al in de tweede minuut het doel van Catania onder vuur, maar zijn schot miste kracht en precisie. Een minuut later kreeg Giuseppe Mascara aan de andere kant een goede kans, maar zijn vrije trap ketste af op de lat. Het was de laatste goede kans in de wedstrijd die werd beëindigd met een hels fluitconcert van de teleurgestelde supporters in het Stadio Angelo Massimino.

Door de puntendeling blijven beide teams in het rechterrijtje van de Serie A. Catania heeft na negen duels tien punten en staat veertiende, Fiorentina heeft er negen en staat vijftiende.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen