Castori heeft krediet bij Carpi alweer verspeeld

Reacties

Met nog maar zes wedstrijden op het hoogste niveau in de benen heeft Carpi trainer Fabrizio Castori alweer ontslagen. De 61-jarige Italiaan is twee dagen na de 5-1 nederlaag tegen AS Roma de eerste coach die dit Serie A-seizoen zijn biezen moet pakken.

Castori heeft krediet bij Carpi alweer verspeeld

Castori hielp Carpi vorig seizoen met de titel in de Serie B nog aan het historische debuut in de Serie A, maar heeft zijn krediet nu alweer verspeeld. De Biancorossi pakten in de eerste zes speelronden alleen een punt tegen Palermo (2-2) en Napoli (0-0). Sampdoria (5-2), Internazionale (2-1), Fiorentina (1-0) en Roma wonnen allemaal van de gepromoveerde club.

Het geduld van eigenaar Stefano Bonacini was op na de afstraffing van zaterdag in Stadio Olimpico. Castori lijkt plaats te moeten maken voor Giuseppe Sannino. Zowel Gazzetta dello Sport als Sky Italia meldt dat de 58-jarige ex-trainer van Siena, Palermo, Chievo Verona, Watford en Catania de topfavoriet is om de nieuwe trainer van Carpi te worden. Bij Catania stapte Sannino eind vorig jaar op.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.