Cambiasso moet na tien jaar vertrekken bij Inter

Reacties

De Argentijnse enclave bij Internazionale is verder uitgedund. Ook Esteban Cambiasso is volgend seizoen niet meer te zien in het shirt van de Nerazzurri.

Cambiasso moet na tien jaar vertrekken bij Inter

'Ik spreek hem elke dag, omdat hij een vriend is', zei Piero Ausilio, technisch directeur bij Inter. 'Daarom was het een moeilijk moment voor ons in een gesprek over zijn toekomst. We gaan hem geen nieuw contract aanbieden. Hij begreep het en zal vroeger of later terugkeren.'

De 33-jarige Cambiasso moet plaatsmaken voor de jeugd bij Inter, waar hij in 2004 na twee jaar bij Real Madrid zijn entree maakte. Daarmee komt een einde aan een succesvolle samenwerking. De middenvelder won met de Nerazzurri naast vijf Italiaanse titels en vier keer de Coppa Italia in 2010 de Champions League. In dat jaar bemachtigde hij ook de Wereldbeker voor Clubs. 

Met het vertrek van Cambiasso neemt een volgend Argentijns Inter-icoon afscheid. Eerder werd bekend dat Javier Zanetti, Walter Samuel en Diego Milito na dit seizoen vertrekken uit Giuseppe Meazza als speler.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.