Bulthuis praat ruzie uit: 'We hebben allemaal zelfde doel'

Reacties

Dave Bulthuis mag volgende week weer aansluiten bij de A-selectie van 1. FC Nürnberg. 'De trainer zegt dat het nu aan mij is', laat hij in gesprek met Voetbal International weten.

Bulthuis praat ruzie uit: 'We hebben allemaal zelfde doel'

Bulthuis werd begin deze maand door Nürnberg-trainer Valérien Ismaël teruggezet naar het tweede elftal. De 24-jarige verdediger had in de kleedkamer zijn onvrede geuit over de werkwijze van Ismaël, maar die kritiek kwam bij de oefenmeester terecht. Die was daar niet van gediend en verbande Bulthuis naar de reserves.

Na een 'goed gesprek' mag hij zich volgende week weer melden bij het eerste elftal van de nummer dertien van de 2. Bundesliga, zo meldt Bulthuis aan Voetbal International. 'Ik moet voor straf nog een week met het tweede meetrainen. De trainer heeft gezegd dat het nu aan mij is, dat ik moet laten zien dat ik graag weer bij het eerste wil horen. Ik speel nog één wedstrijd met de reserves mee, de 22ste sluit ik weer aan.'

Ismaël liet op een persconferentie weten dat Bulthuis naar hem toe is gekomen om zijn excuses aan te bieden, maar dat beeld wil de voormalige FC Utrecht-verdediger nuanceren. 'We hebben allebei ons verhaal gedaan, over het verleden hebben we het niet gehad. De conclusie was dat hij met mij verder wil, en dat ik ook met hem en de club verder wil, that's it. We hebben allemaal hetzelfde doel: Nürnberg naar de 1. Bundesliga helpen.' (Dolf van Aert)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.