Utrecht-verdediger Bulthuis gaat voor Duits avontuur

Reacties

Dave Bulthuis (23) verruilt FC Utrecht voor 1. FC Nürnberg. De gesprekken van de Utrechtse clubleiding met de Duitse club, waar de linksback een meerjarige verbintenis kan tekenen, zijn in de afrondende fase.

Utrecht-verdediger Bulthuis gaat voor Duits avontuur

Bulthuis, die bij FC Utrecht nog een contract had tot medio 2016, verwacht er zelf op korte termijn met de naar de 2. Bundesliga gedegradeerde club (oud-werkgever van Gertjan Verbeek) uit te komen. 'De onderhandelingen met FC Nürnberg zijn voorspoedig verlopen', aldus algemeen directeur Wilco van Schaik.

'Dave had bij ons de wens neergelegd voor het avontuur in Duitsland, maar begreep ook dat wij voor elke speler een bepaald bedrag in onze gedachten hebben. Ik verwacht dat het spoedig afgehandeld zal worden.'

FC Utrecht zal zich beraden over een nieuwe defensieve versterking. 'Maar dat hoeft geen linksback te zijn, want met Michael Zullo en Christian Dorda hebben we voor die positie nog twee spelers onder contract staan', aldus Van Schaik.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.