Bruns bijna akkoord met Heracles over meerjarig contract

Reacties

Heracles Almelo hoopt deze week een nieuwe overeenkomst te sluiten met Thomas Bruns. De club en de 22-jarige middenvelder spraken tijdens het trainingskamp in Benahavis de intentie uit om langer met elkaar door te gaan.

Bruns bijna akkoord met Heracles over meerjarig contract

Bruns voetbalt sinds januari 2011 in het Polman Stadion, waar zijn contract komende zomer afloopt. Nadat hij vorig seizoen onder toenmalig trainer Jan de Jonge naar het tweede plan was verdwenen, staakte de speler de onderhandelingen over een nieuwe verbintenis.

Sinds John Stegeman fungeert als hoofdcoach van Heracles Almelo, is Bruns opgebloeid. In de huidige competitie maakte de aanvallende middenvelder tot dusverre vier goals en leverde hij drie assists. 'Deze week praten we verder met Thomas en ik hoop dat we dan spijkers met koppen kunnen slaan', zegt voorzitter Jan Smit tegen Voetbal International. 'Het gaat om een meerjarig contract.'

Heracles Almelo is niet van plan één of meer vervangers aan te trekken voor de drie aanvallers die de club recent verlieten. Rechtsbuiten Edwin Gyasi vertrok naar Roda JC, spits Aleksei Kangaskolkka vond onderdak bij zijn vroegere club IFK Marienhamn in Finland, terwijl het contract met linksbuiten Dragan Paljic werd ontbonden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.