Bruns loopt weer warm voor Heracles dankzij Stegeman

Reacties

Heracles Almelo wil op korte termijn de onderhandelingen met Thomas Bruns heropenen. De verbintenis van de 22-jarige middenvelder loopt na dit seizoen af. Bruns staat nu wél open voor een langer verblijf in Twente.

Bruns loopt weer warm voor Heracles dankzij Stegeman

Eerdere gesprekken tussen Heracles en Bruns om het contract open te breken en te verlengen, liepen op niets uit. De onder de rook van Almelo geboren Bruns is afkomstig uit de Voetbalacademie FC Twente. In januari 2011 maakte hij de overstap naar Heracles, waar hij in het seizoen 2012/13 definitief doorbrak. Met zijn dynamische spel was Bruns destijds goed voor 27 competitiewedstrijden, zes goals en drie assists.

Onder trainer Jan de Jonge verdween hij gaandeweg de vorige jaargang naar het tweede plan. De helft van de duels die hij speelde, was hij invaller. Sinds John Stegeman in september De Jonge opvolgde, is Bruns weer opgebloeid. Tijdens de uitwedstrijd van afgelopen zondag tegen FC Utrecht (2-4) maakte Bruns zijn vierde competitiegoal van dit seizoen.

'We willen nog een keer een poging doen met Thomas over contractverlenging te praten', beaamt voorzitter Jan Smit tegen Voetbal International. Volgens zaakwaarnemer Harold Eijkelkamp staat zijn pupil daarvoor open. 'Een tijdje geleden was Thomas er heel stellig in dat hij niet wilde blijven. Door de ontwikkelingen van de laatste maanden is Heracles Almelo voor hem weer een optie geworden. Hij is nog jong, het gaat ons om een goede opbouw van zijn carrière.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.