Smit: 'Voor zijn ontwikkeling beter dat Bruns in Almelo blijft'

Reacties

Hoewel hij verschillende wedstrijden vanuit de dug-out moest bekijken, hoopt Heracles Almelo dat Thomas Bruns zich bedenkt en alsnog voor de club behouden blijft.

Smit: 'Voor zijn ontwikkeling beter dat Bruns in Almelo blijft'

De 22-jarige middenvelder sloeg recent het aanbod af zijn contract te verlengen tot medio 2017. Heracles heeft het optiejaar gelicht, waardoor Bruns tot medio volgend jaar vastligt. Hij acht de tijd rijp voor een volgende stap en zinspeelt op een transfer naar een club uit de topvijf van Nederland.

De aanvallende middenvelder was vorig seizoen met zes goals een van de opvallende spelers bij de Almeloërs. In de huidige competitie is Bruns (foto) onder de nieuwe trainer Jan de Jonge lang niet altijd zeker van een basisplaats. 'In de voetballerij weet je het nooit, dus wij blijven met Thomas in gesprek', zegt voorzitter Jan Smit tegen Voetbal International. 'We willen hem graag houden en denken dat het ook voor zijn ontwikkeling goed is als hij nog een poosje hier blijft.'

Bruns is momenteel de enige speler met wie Heracles onderhandelt. Komende zomer lopen de verbintenissen van Remko Pasveer, Simon Cziommer, Ben Rienstra, Oussama Tannane, Kwame Quansah, Matthew Amoah, Jason Davidson, Christian Dorda en Bart Schenkeveld af. 'In maart gaan we met iedereen praten, nu staat alles in het teken van de stadionplannen', aldus Smit.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.